Gelişen teknoloji ve makineleşme ile temiz bir çevre bırakmak artık daha az iş gücü, zaman ve az maliyet ile her zaman mümkün. Hayatımıza giren son teknoloji makinelerle tasarruf yapıp temizliği daha kolay hale getiriyoruz. Açık alanların, sokakların, park ve otoparkların temizliği için daha güçlü, kullanışlı ve dayanıklı temizlik makinelerini her yerde görmekteyiz. Çevre temizliği her şehrin imajına doğrudan katkı sağlayacak bir unsur olmakla birlikte, temiz ve sakin bir çevre size sağlıklı bir ortamda hayat standartınızı yükseltecektir.

Fiorentini Tech 5.2 Binicili Sokak Süpürücüsü

Fiorentini insanı, çevreyi ve insan sağlığını düşünerek yüksek kalite, dayanıklı, kullanışlı ve son teknoloji binicili sokak süpürücüleri ile tüm alanların temizliğini üstlenmektedir. Fiorentini sokak süpürücüleri kullanan kişiye kolaylık sağlayacak şekilde dizayn edilmesinin yanı sıra rahat ve konforlu yapısıyla temizlik boyunca rahat bir sürüş yaşatmaktadır. Hareket kabiliyeti oldukça kolay olan sokak süpürücüleri gücünü dizel ve akü gibi farklı seçeneklerden alarak müşterilerine ekonomik olarak alternatifler sunmaktadır.

Türkiye pazarının bilinen tedarikçisi IBC Grup – Işıltan A.Ş ile müşterilerine ulaşan Fiorentini, kaliteyi her zaman yanınızda hissetmenizi sağlıyor. Farkımızı her alanda gösterip emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüp hedeflerimize ulaşmak için siz müşterilerimizin desteğiyle daha da güçleniyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir