Fiorentini zemin temizliğinde farklı ürünleri ile sizleri bir araya getiriyor. Hastane, okul, otel, alışveriş merkezi ve birçok yer için kullanıma uygun binicili mini çekiciler profesyonel bir temizlik sağlıyor. Yoğun ortamların temizliğiyle kolayca başa çıkabilecek ürün olan mini çekiciler zemin temizleme makinalarının küçük üyesidir. Her gün temizlenmesi gereken alanlar için kullanımı gayet rahat olan bu ürün yer kaplamaz ve rahatsız etmez.
Binicili mini çekiciler, akü ile çalıştığından dolayı her alana rahatlıkla ulaşabilmekte ve temizliği verimli bir şekilde tamamlamaktadır. 2000-5000 kg yük taşıma kapasiteleri dayanıklılığını net bir şekilde göstermektedir. 12 km/h hıza kadar ulaşabilen mini çekiciler hızlı ve rahat hareket sağlar ve zamanınızı size kazandırır. 700-4000 W gücü ile kendini temizlik konusunda ispat eden ürün olan mini biniciler, ortalama 6 saat süren çalışma süreleriyle müşterilerinin tercihi olamaya adaydır.
Yük taşıma kapasitesine sahip akülü çekme aracı:
TX50- 5000 kg yük taşıma kapasitesine sahip akülü binicili çekme makinesi (36V) Arkadan çekiş sistemi ile donatılmış, 12 km / s hıza ulaşabilir. Çekiş motoru, 4000W güç sağlar. Çıkarılabilir bir batarya ile donatılmış olabilir.
TX20 2000 kg yük kapasitesine sahip akülü binicili çekme makinesi (24V) Arkadan çekişli donanım ile 12 km / s hıza ulaşabilir. Çekiş motoru 2000W gücündedir.
TX05 5 litre deplasman kapasitesine sahip bataryayla çalışan binicili çekme makinesi (24V). Arka tekerlekten çekiş ile donatılmış, 8 km / s hıza ulaşabilir. Çekiş motoru 700W güç sağlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir