Çevremizin temizliği hem insanlar için hem de yaşadığımız şehir için önemlidir. Düzenli ve günlük sokak temizlikleri yapılırken dikkat edilecek bazı durumlar vardır. İnsanlar sokaklar da kalabalıklaşmadan günün erken saatlerinde temizlik yapılmalı ve sokağa çıkan insanlar temiz bir alan görmelidir. Bu sayede hem daha huzurlu bir hem de çevrede daha rahat dolaşma imkânı doğacaktır.

Kullanılan ekipmaların konforlu ve ergonomk olması çalışanlar için rahatlık demektir. Bu sayede erken bitirerek işlerini daha fazla sokak ve caddeleri temizleme imkânı doğacaktır. Kaliteli ekipmanlarla çalışarak çevrede gürültü oluşturmamakta diğer önemli durumdur bu sayede insanlar sesten rahatsız olmayacaktır.

Mevsimlerin değişimi ağaçları etkileyeceği gibi dökülen yaprakları da çevrede kirliliğe sebep olacaktır. Bunun için sokak süpürücülerine gerek duyulur. Fiorentini binicili süpürücüler ve vakumlu sokak süpürücüleri ile açık alanlar daha temiz olacaktır. Sokakların ve caddelerin temizli bir şehrin imajıdır. Fiorentini ile açık alanlar, parklar ve bahçeler daha temiz, daha hızlı ve daha sessiz bir temizlikle buluşacaktır. İş yükünü oldukça hafifleten Fiorentini temizlik ekipmanları konfor ve ergonomiye de ürünlerinde yer veriyor.

IBC Group – Işıltan A.Ş sizlere daha temiz çevre, kaliteli yaşam ve konforu yaşatacak temizlik ekipmanlarıyla her zaman yanınızdadır. Güvenli, deneyimli ve geçmişin verdiği tecrübeyle sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir