Fiorentini zemin temizliğinde farklı ürünleri ile sizleri bir araya getiriyor. Hastane, okul, otel, alışveriş merkezi ve birçok yer için kullanıma uygun binicili mini çekiciler profesyonel bir temizlik sağlıyor. Yoğun ortamların temizliğiyle kolayca başa çıkabilecek ürün olan mini çekiciler zemin temizleme makinalarının küçük üyesidir. Her gün temizlenmesi gereken alanlar için kullanımı gayet rahat olan bu ürün yer kaplamaz ve rahatsız etmez.

Fiorentini mini çekiciler, farklı modellerine göre taşıma kapasiteleri olması kullanıcılarını memnun etmektedir, ayrıca batarya özelliğiyle dilediğiniz alanlara ulaşmanızı kolaylaştırır ve uzun süreli bir temizlik sağlar. Binicili zemin makinesi olması sebebiyle kullanıcıya rahat ve konforlu bir temizlik imkânı sunmaktadır. Arka çekişli yer makinası olması gücünü göstermesini sağlamakta ve kontrol edilebilir durum yaratmaktadır. İşletmeleriniz Fiorentini mini çekicilerle daha hızlı ve profesyonel temizlenecek ve konforlu bir ortam oluşturacaksınız.

IBC Group – Işıltan A.Ş güvenilir, kaliteli ve ekonomik alışverişleriniz için her zaman yanınızda olmaktadır.

IBC Group – Işıltan A.Ş sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmekte gelişen teknolojiyle birlikte hedeflerini yükseltmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir