Endüstriyel alanların temizliğin de önemli bir yere sahip olan elektrikli süpürgelerin her an elimizin altında olmasını isteriz. Endüstri de ihtiyaç duyulan ürün olan endüstriyel elektrik süpürgeleri çalışma ortamını, tezgâhları ve çevreyi temizlemede oldukça etkilidir. Zamandan kazanmak istiyorsanız Fiorentini endüstriyel elektrik süpürgeleri tam aradığınız ürün olacaktır.

Elektrik süpürgeleri, farklı tasarımlarla karşınıza çıkmaktadır. Paslanmaz çelik ve plastik gövde özelliğini sizin tercihinize bırakıyoruz. Endüstriyel elektrik süpürgeleri yüksek emiş gücüyle farkını her yerde belli ederken sizlere profesyonel temizliği tattıracaktır. Geniş hacimli ürünlerinde tek seferde yapacağınız temizlikte zamandan kazanacaksınız. Dayanıklı ve zeminin uygunluğuna göre tasarlanan tekerleklerle taşınması kolay bir hal almaktadır. Güçlü ve dayanıklı yapısıyla işletmenizde kullanabileceğiniz en uygun ürün olmakla beraber kullanışlı ve güvenli oluşuyla da tercihiniz Fiorentini endüstriyel elektrik süpürgeleri olsun.

IBC Group – Işıltan A.Ş güvencesiyle Türkiye de birçok müşterisine ulaşan Fiorentini kullanıcılarını kaliteyle tanıştırıyor.

IBC Group – Işıltan A.Ş olarak sizden aldığımız enerjiyle emin adımlarla ilerliyoruz ve Türkiye’nin güvenilir yüzü olmaya devam ediyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir