Yaz aylarında plajlar insanlarla dolup taşarken etrafta bıraktıkları atıklar, denizden kumsala gelen taşlar ve biçok şey plajda ki görüntüyü bozmaktadır. Belki de haftanın yorgunluğunu atmak veya misafirlerinizle birlikte güzel zaman geçirmek için gittiğiniz plaj da elbette kötü karşılanmak istemezsiniz. Belediyeler ve plaj işletmecileri yerli ve yabancı halka daha kullanışlı ve temiz ortam bırakması gerekmekte ve belirli zamanlarda kumsalı temizlemek zorundadır.

Fiorentini plaj temizleme makineleri diğer makinelerin aksine hafifliği, kullanım kolaylığı ve sistemiyle öncü bir makine olmaya aday olacak. Kullanan kişiye kolaylık sağlayarak kısa zamanda temizleme imkânı sağlar. Dizel ve benzinle çalışan özellikte olan makineleriyle ve güçlü motoruyla istediğiniz verimi fazlasıyla alacağınız bu ürün sizlerin beklentisini karşılayacaktır. Farklı kumsal temizleme makine modelleriyle isteyene motorlu isteyene traktör çekmeli farklı bir ürün konsepti oluşturan Fiorentini ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

 

IBC Group – Işıltan A.Ş distribütörlüğü ile Türkiye pazarında emin adımlarla ilerleyen, Fiorentini markasıyla kaliteli, ekonomik, dayanıklı ve tasarruflu ürünler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fiorentini’nin yenilikçi, teknolojik ve modern makinalarıyla hayatınızı değiştirin. Ortamın imajını, kalitesini ve görüntüsünü yüksek tutmak için seçiminiz Fiorentini plaj makineleri olsun ve hem müşterilerimiz hem de halkımız memnuniyet duysun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir