Fiorentini  son teknoloji makineleriyle ev çevresi, ofis, iş yeri, endüstri ve açık alanlarda müşterilerine etkili ve derinden temizlik sunuyor. Daha çok açık alanlarda etkili olan vakumlu yer süpürgeleri, mevsimlerin etkisiyle sokak ve caddelerin kirliliğinden eser bırakmıyor. İnsanlara temiz, bakımlı ve kaliteli alanlar bırakıyor ve bulunduğunuz şehrin imajını değiştiriyor.

Güçlü motoruyla etkili bir temizlik sunan Fiorentini vakumlu yer süpürücüleri, tüm alanları kısa süreli temizlik ile taçlandırıyor. Hem benzinle hem de akü çalışan modelleriyle müşterilerine ürün çeşitliliği sağlıyor. Etkili emme gücü ile hızlı ve rahat bir kullanım sağlayarak çalışanlarına uygun bir çalışma ortamı bırakıyor. Otoparklar, spor salonları, fabrikalar ve depolar içinde kullanılan vakumlu yer süpürücüler hayatın her alanında müşterilerine konfor sunuyor. Sağlam ve dayanıklı ürün olmasının yanında, açık alanlarda sessiz çalışması memnuniyeti yukarıları çıkartmakta, ayrıca güçlü tekerlek yapısıyla uygun her koşulda hareket etmekte ve rahat taşınmaktadır. Ürün malzemesine göre hafifliği safının en rahat ve en kullanışlı makineleri sınıfına girmesinde önemli rol oynuyor.

IBC Group – Işıltan A.Ş farkıyla insanların rahatlığı, konforu ve yaşam kalitesini arttırmak için sizlerle buluşan vakumlu yer süpürücüleri, günün her saatinde temizlik imkanı sağlıyor. Gelişmekte olan teknoloji ile her zaman ürünlerini güncelleyen IBC Group – Işıltan A.Ş siz müşterilerinin memnuniyeti doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir